Цитата дня

ОЛЕГ ШАНДРУК

В который раз хочу отметить, что после 15-минутных пауз перерыва или тревог у нас есть проблемки с возвращением в игру. Пока, к сожалению, мы эту проблему еще не решили

Главная / Блоги / "Щурячі перегони"
05.06.2012, 23:39

Знаю, що мої блоги, на даному ресурсі багатьом не до вподоби, але все ж, я вас помучаю. То ж наперед пробачайте, а хто не хоче, не читайте. Все як то кажуть простіше простого.

Перед стартом Євро чемпіонату, кожен кому не лінь мусолить тему Євро, робить прогнози. Хтось реально оцінює шанси нашої збірної, а хтось літає в хмаринках, не даючи реальної оцінки ситуації. Але, це як на мене не проблема. Проблема в іншому. На задній план відходять клубні проблеми, і мало хто намагається міркувати про нинішні проблеми своїх команд. Так склалося, що мені імпонує  Динамо  Київ.

Я спробую накидати пару слів. Кидаємо пусті слова, і переходимо до справи. Хтось можливо знає таку настільну гру, в неї можна грати і онлайн  як «Щурячі перегони». Є багато варіацій цієї гри, я мав справу з такою, про яку я розповім далі. Суть гри така. В тебе є  умовні два кола, одне коло – коло бідних людей в фінансовому аспекті, які не мають нічого за душею, а інше коло – коло багатих, вершків суспільства. Основна ціль гри, з бідного кола перебратися в ранг багатіїв. Щоб ви розуміли,  два кола, перескочити з одного в інше дуже складно.

Так само і наше Динамо. Начебто колись була і слава, популярність, був колись великий клуб. А, що ми маємо зараз, і в якому умовному колі знаходимося?Нехай, кожен для себе дасть відповідь сам. Для себе відповідь я вже дав, і тому спішу поділитися з вами. Головний наш «щур», наш шановний пан президент, Суркіс. Він грає мовляв би то в цю гру. Як в шахи. Але мова не про шахи,а  про «Щурячі перегони». Він в цій грі головний режисер. Все залежить від нього, від його вміння, можливостей, і саме він повинен перебратися, в правильне коло, піти з кола слабких людей. Скільки років підряд ми знаходимося в замкнутому колі, і все ніяк не можемо вибратися з нього?Рік, два???ні куди більше. Всі це бачать. Повертаємося до пана Суркіса. Чому він не може вибратися мені цікаво???Чи ви зі мною не згідні, що всі умови повинен створювати він. Починаючи від футбольної академії, Динамо 2, та чистих туалетів на стадіоні , закінчуючи основною командою.

Давайте розберемо по пунктах. Аналізувати весь час «щурування» Суркісів я не в змозі всього не пам’ятаю, а візьмемо відносно недавній період часу. Перший прихід Сьоміна. Тут явно був шанс вибратися в вище коло, але не склалося, тренер вирішив і рибку з’їсти і на щось сісти, пішов за ломаним рублем. Прийшов  Газаєв. На мою дуку людина яка підняла сама себе до рангу зірки, тут знову мінус. Перерубався  з усіма ким можливо,пролетів всюди, і пішов з обіцянкою виграти ЛЧ за три роки! Повернувся Юрій Павлович…Тут взагалі ні в які рамки не вписується.   І складом задоволений, і все гаразд, і підсилення не потрібно. А результат, ми з вами всі бачимо.Пункт другий- гравці Тут повний абзац.. Начебто повинен бути прогрес, а в нас хто не потрапить в команду, явно не прогресує, а тільки котиться по сходинкам до низу. Про трансферну активність я взагалі мовчу..Прикро все це друзі.

І тут, давно, в мене вникла думка. Прийшов час. Прийшов час змінити нашого «щура» Нинішній щур себе давно вичерпав. Але як?..

Комментарии (16)
Тема эта уже замусолена. Да и полагаю, что сейчас дела ДК, Шахтера волнуют мало кого. Пройдет Евро, посмотрим на трансферные дела клубов. И тогда можно о чем-то говорить. А повторять в сотый раз, что Суркис не справляется с управлением своего футбольного предприятия уже не интересно.
admin, наперед все зрозуміло!Ми вічно програємо боротьбу в перегонах, і всі вічно говорять, що все вже замусолено, Як завжди, нічого не міняється. Як говорили, так і будемо говорити. Як висловлювали своє незадоволення, хто чим - так і будемо.
fcdimati11, Кто что-то хочет изменить - не посещает игры ДК. Это единственный действенный метод. Все остальное ни о чем. Ну скажи в сотый раз, что Суркис плохой. И что дальше? В чем смысл? Поэтому имеет смысл лишь оценивать конкретную игру Динамо. Матчи начнутся через 1,5 месяца
admin, Можливо й ти правий, хто зна
http://football.ua/ukraine/news/166777.html Кранчар таки переходит в Динамо Киев...
Tom Joadhttp://football.ua/ukraine/news/166777.html Кранчар таки переходит в Динамо Киев...
Як мінімум цікаво!
Tom Joadhttp://football.ua/ukraine/news/166777.html Кранчар таки переходит в Динамо Киев...
думаю фактор проведения Евро на Украине сказался.. На єтой волне интереса к нашей стране надо бы всем клубам подсуетиться да качественно повысить уровень легионеров.. Сейчас каждому евро-афро-латинскому футболисту все ухи прожужжали темой Евро и прицепом к нему Украиной...О стране узнали те кто не знал..может даже и на карту глянули - и прозрели) И если не считать бредовые статейки и сюжеты про "процветающий расизм" - то понемногу у пересичного иноземця складывается обманчивое впечатление, что Украина таки Европа и сюда можно ехать работать)).. И если что - у нас даже расизм есть, пусть пока маленький и надуманный, но говорят где-то есть - вот как мы на Европу похожи..даже проблемами :friends:
О стране узнали те кто не знал
Что в Европе есть свой Сомали
d.homer
О стране узнали те кто не знал
Что в Европе есть свой Сомали
опять не позавтракал? :dirol:
Отлично позавтракал, для лучшего пищеварения читал на вики про всяких разных футболистов, например, Уго Алмейда, Амарал, Кеннет Андерссон, Заго, Маттиас Аспер, Томас Бертольд, Франк де Бур, Крис Бойд, Кевин Кэмпбелл, Кэрью, Скотт Карсон, Флавио Консейсао, Оскар Кордоба, Кристиан Барони, Вильфред Дальма, Де Санктис, Деде, Димаш, Джованни Дос Сантос, Эммануэль Эбуэ, Элано, Эльмандер, Роберт Энке, Фабиан Эрнст, Лес Фердинанд, Мануэль Фернандеш, Маттео Феррари, Брэд Фридель, Маурицио Гаудиньо, Ульрих Ван Гоббель, Гути, Дирк Хайнен, Роберто Хильберт, Самуэль Хольмен, Пьер Ван Хойдонк. В обед продолжу с буквы "I" )
d.homer, а как же Юра Дмитрулин? лучше почитай про Сомали и на всякий случай проверь воду в кране :download:
UnToxin, проверил, все по-старому.
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/06/05/3149602/hazard-signed-hulk-set-to-follow-how-european-champions Интересная статья о возможном составе Челси на следующий сезон, впечатляет...
http://www.sports.ru/tribuna/blogs/russianhistory/332367.html Рекомендую
А может пришло время подвинуться Гудвину великому и ужасному и дать место под солнцем кому-нибудь другому? (Партия дай порулить). Может ослабление Динамо входит в божественный промысел? А наше будущее в … Хватит жалобных песен. Все течет… Все что Бог не дает, то к лучшему, и даже Семинский катеначчо. К сланным именам Рокко и Эреры добавится новая яркая страница … А тем временем Блохин вырвет волосок скажет трах-тбидох-тух-тух и соперники в полном составе полягут от краснухи. Пока все вышло с точностью до наоборот.
d.homerUnToxin, проверил, все по-старому.
как-то подозрительно.. не по-сомалийски.. жируете, батенька :acute:
Добавить комментарий
от имени