Цитата дня

МИХАИЛ МУДРИК

Вчера собрались с ребятами в футбол побегать, а потом вышли на Евро

Главная / Блоги / Замыкая круг
25.12.2012, 12:34

Всім день добрий, шановне панство. Можливо 2012 рік замикати дещо зарано, але потім ми вже не встигнемо.Все таки Новий рік погане свято,яке все ж доводиться святкувати.Кожен тебе тягне залежно від своїх інтересів.Хоча скоріш за все НР сімейне свято. А насправді хочеться придбати мандарин, алкоголь та включити улюблений новорічний фільм, і просто його переглянути. Чим запам'ятався нам 2012 рік, і які надії будуть у нас в 2013 році два головних питання мого матеріалу. Звісно в футбольному плані. Тож від року вогняного дракону, який ледве не спалив Динамо та український футбол перейдемо до року змії. Який, як я сподіваюся не задушить Динамо(чи, що там роблять змії), та український футбол, а помалу але впевнено поповзе до своєї цілі. І ніякі їжаки нам не стануть на заваді.

Євро 2012. Гріх не згадати це свято футболу. і хоча я на стадіон не потрапив, прекрасно провів час у фан-зоні. Про неї загалом позитивні враження, та безліч легенд. Скажімо, по фан-зоні ходила легенда, якщо покурити марихуани з голландцями та стати за великим екраном, можна попасти прямо в Голландію.
 
Переходимо до нашої збірної. Тоді Олег Володимирович не вірив, що згодом отримає свій кредит довіри в Динамо. Він просто працював зі збірною, бо так треба. Бо він самий фартовий, та улюбленець долі, та великий психолог. Згодом ці міфи розвіялися.
 
Ми побачили справжню силу нашої збірної в лиці Шеви. А наші юні "зірочки", в черговий раз згасли перед величчю царя!!Що не кажіть, а Шева це втрата для всього українського футболу. Таким як він зараз навіть не пахне. Хоча всі говорили, що Андрій вже не тот, вік бере своє, Пазік-лазік - всі замовкли коли він просто зробив свою справу, опинившись в потрібний момент в потрібному місці. Ось він вищий пілотаж. Ось вона майстерність, яку не проп'єш, не загубиш в нічному клубі.Ось вона та велич. яка не залежить ні від кого, крім самого Шеви. Це тільки згодом, ті які його носили на руках, прокляли царя, за похід в політику. Але таке життя. Сьогодні ти кумир, а завтра ти Кравець..
 
Нехай на мене не ображаються любителі дерев'яних виробів, та психопатів - Шева найсвітліше закарбувався в моїй голові під час Євро , зі всього складу нашої збірної.
 
Найяскравіші моменти 2012 року, у всіх вболівальників Динамо беззаперечно пов'язані з Юрієм Павловичем Сьоміном. Тренер з великої літери "Т", просто стратег. Який завжди задоволений складом, має 100 відсоткову підтримку від президента клубу, але умудряється все зливати. зараз мені думається, може дійсно йому часу не вистачило. Чесно кажучи 2012 рік був не найкращим для Динамо. Хочеться  скоріше перегорнути цю сторінку історії та рухатися вперед, верхи на змії!)Попутного вітру нам...
 
Ледве не забув. Чесно казати сам не повірив. Всі ми пам'ятаємо епопею зі звільненням ЮПС. Я думав це ніколи вже не станеться. По найгіршим прогнозам він мав працювати до наступного провалу в ЛЧ, по кращим до зимової перерви. Але в Ігоря нерви все ж здали. І він нарешті звільнив Юрку, і запросив до Динамо Володимировича. Який зразу почав щось майструвати, але його скосила хвороба.Відлягли проблеми збірної, залишилися тільки динамівські проблеми. Хвороба прийшлася як ніколи вчасно, але зі здоров'ям не жартують, то ж я не буду про це. Можу сказати точно, рано судити про роботу Блохіна. дамо йому шанс!!
 
Але український футбол одним Динамо та збірною не обмежується. Тільки лінивий перед початком сезону не говорив про свою боротьбу за єврокубкові місця. Кого жаль, так це Лужного. Спішу признатися, то я від нього очікував більшого. А насправді всі ці очікування були популістськими. Можливо по ньому висновки робити зарано, але мені здається Таврія з його приходом щось втратила. Але там начебто є ще безліч проблем, які не залежать від тренера. Ну йому можна побажати удачі. Просто так. Адже нам потрібен сильний чемпіонат.
 
Хто мене відверто здивував, так це Чорноморець. Безумовно в такому місті, як Одеса має бути команда яка представлятиме славетне місто в єврокубках. У Григорчука та компанії зараз на це є всі шанси. Все в їхніх головах. Головним питанням буде чи зможуть вони не скинути оберти, та втриматися на плаву. Мені здається, що так.
 
Фінансова криза Арсеналу дасть про себе знати. Металург, Волинь також просто не посміють дістати одеситів. Від 4 місця Чорноморець відділяє всього на всього 6 очок. Знаючи Металіст та враховуючи останні обставини цілком вірогідна боротьба Чорноморця  за 3-4 місце. А чом би й ні!???Стартували то вони серйозно.
 
Дніпро. Що тут говорити. Я як не вірив в Рамоса так і не вірю. Різниця між ними і Динамо один бал. Впевнений, що вони ще будуть втрачати бали, і все може бути.Що варто сказати, так те, що молодці. Порадували вболівальників. Але не без долі ганьби.
 
Варто сказати і за Металіст. Не буду зупинятися на них детально, адже у нас тут є експерти по Металісту, а просто побажаю їм удачі з новим власником. Щоб команда не стала просто цяцькою, і таке подібне. А продовжили почате. А далі час розставить все на свої місця.Ідемо далі..
 
Гірники. Чесно сказати, навіть по доброму заздрю результатам команди. Перше місце в чемпіонаті. Луческу вже можна вітати з черговим золотом. Та і в єврокубках пошуміли вони знатно. Це стосується не тільки гри. Про гру гірників всі забули, і почали говорити про "той епізод". Я думаю, всі розуміють про що я. Але це не так важливо. Гра забудеться, результат залишиться. Шахтар зараз дійсно номер один в Україні. Цей проміжок сезону можна занести їм в актив. Побажати удачі і все таке.Ну звісно ми бажаємо удачі, всім нашим командам в єврокубках. Ставлю, ще одну галочку, яка стосується чергового всплеску про об'єднаний  чемпіонат. Одні кажуть ідіотизм, мені ця ідея симпатична.  
 
Безумовно, всі події згадувати я не буду. 
Всім удачі, всіх зі святами!
 
 

Комментарии (209)
d.patifon
analiteg_android
DNEPROGES
analiteg_android
d.patifonХачеріді веде перемови про продовження контракту з Динамо.
с кем?
С Дэви
с ольшанецким
ти пива з ним вже випив?
я не пью. С ним тем более.
analiteg_android Потому что Грандквист лучше их.
Да и Тайво лучше Попова был. Хорошо хоть у Велозу огромный запас по атлетизму и мастерству до скатывания на уровень Нинковича.
d.homer
analiteg_android Потому что Грандквист лучше их.
Да и Тайво лучше Попова был. Хорошо хоть у Велозу огромный запас по атлетизму и мастерству до скатывания на уровень Нинковича.
Тайво лучше Попова был? Это какого? Того самого или того, что в ВестБромвиче шпилит? По Велозу- него все впереди. Но думаю, что успеет уйти раньше.
analiteg_androidТого самого или того, что в ВестБромвиче шпилит?
Который между Херенвеном и ВБА. Защита шведов ничуть не лучше нашей была. Ну, там где можно ставить любого игрока из вышки и все равно будет лучше Хачериди.
d.homer
analiteg_androidТого самого или того, что в ВестБромвиче шпилит?
Который между Херенвеном и ВБА. Защита шведов ничуть не лучше нашей была. Ну, там где можно ставить любого игрока из вышки и все равно будет лучше Хачериди.
Посмотрим, когда играть начнет. Если мы сравниваем конкретных футболистов, то нужно сравнивать индивидуальные ошибки, а не всей линии.
d.homerТо у нас совсем игроков нет для сборной, то вдруг полный чемпионат защитников лучше ее основного центрбека. Два мира в одной голове ) И почему тогда Грандквиста подмахиваем, а не берем любого наугад взятого лучше Хачериди из чемпионата.
Так это уровень селекционной службы. Да и уже не один человек из мира футбола сказал - чем дороже футболист тем он интереснее определенным тренерам
Совершенно не помню Гранквиста по Евро. Ради интереса решил глянуть по относительно недавней игре с Германией. Обратите внимание кто привез первый гол, прокатившись в стиле Бетао, и он же шлепнулся при втором. ) http://www.youtube.com/watch?v=bOwhZaeCdqQ&feature=player_embedded
а вот матч с англичанами. Кто так забавно суетился при первом мяче Кэролла. проиграв сначала ему позицию?)
Добавить комментарий
от имени