Цитата дня

ВИКТОР ЛЕОНЕНКО

Играть можно со всеми, хоть мы очень часто и выигрываем случайно. От нашей сборной я жду качества. Если будет качество, будут и победы.

Главная / Блоги / Інший футбол.
26.07.2012, 22:01

Інший футбол, інші правила.Інше Динамо . Колись, як говорять знавці, Динамо було супер-клубом. Громило іменитих суперників, не дивлячись ні на що. Хоча мені імпонує історія як наука, проте я не прихильник копання в футбольній історії, в історії досягнень клубу - це добре, що у нас є про що згадати, але я не втомлюся повторювати, "жити потрібно рухаючись вперед". Це головне. Звісно мене радують заслуги нашого клубу, Але це не повинно бути основним козирем в наших руках, в дискусії з прихильниками іншого клубу. Історія невід'ємна складова. Не дарма кажуть, без минулого немає майбутнього. Але все ж головним має бути нинішній склад справ в Динамо.Впевнений, щоб так приємно відзиватися про "ті часи", варто щось пробачити. Варто пробачити невдалі матчі, і все в цьому роді. Так і народжується історія.. І це сказав не я, це говорять великі люди)) Спробую довести до вашого відома одну думку.  

  Сьогодні, я вже писав, як я почав свою футбольну історію. Не згадаю я свій перший переглянутий матч, я не бережу шкарпетки в сейфі, як пам'ять про перший похід на стадіон і не хочу говорити, що любов до Динамо я ввібрав з молоком матері. Це не важливо. Важливо трохи інша історія. Колись, я не поважав суперників, вважав, що проти нас всюди змова - але зараз з впевненістю скажу, що своєї думки не міняє тільки дурень. Себе я таким не вважаю, тож свою думку поміняв) Важлива історія нинішніх справ. Що ми маємо зараз!?Три роки без чемпіонства, ганьбу в єврокубках, незрозумілу гру. Всі пишуть, що нинішній тренер Динамо вичерпав себе, моя думка така ж сама. Тренерів за часи незалежності ми поміняли достатньо, щоб зрозуміти - вектор своїх вихованців, в минулому футболістів - це не айс. Це не дає бажаних результатів. Так і поступово відходимо від своїх вихованців. Якщо відхід від тренерського нашестя вихованців клубу, в минулому футболістів - це явно плюс, то відхід від вихованців("юних дарувань"), як на мене є невірним. Просто варто міняти систему підготовки, і все в такому плані. Не потрібно змалку маринувати футболістів, щось вони зарано виходять на свій пік форми. Впевнений в Ярмоли, Гармаша пік кар'єри саме зараз. ПО скільки їм там років? Правильно по 22 роки. Так як у цивілізованому світі, пік у футболіста настає в 26-27 років. Якщо на Гармаша є хоч якась надія, то Ярмола - вище вже не стрибне, та й стрибнув він не так і високо. Потрібно щось міняти, виводити гравців в потрібні кондиції і т.п. Ще багатьох ламають гроші. про це краще промовчу. Просто на мою думку просто ганебно не мати в стартовому складі свої вихованців, чи хоча б футболістів з "потрібним паспортом",  

Друга сторона медалі, розвиток українсього футболу. Тільки в конкурентній боротьбі наші футболісти зможуть прогресувати - таким і не пахне. Футболіст "Х" не повинен виходити на поре тільки через те, що в нього вірний паспорт. Такі зміни можуть статися тільки з новою філософією в "головах". При нинішніх власниках такого не намічається. Правильно зауважив "Деймон" - все це, що робиться зараз це лиш косметика. Це як жінка років 40 одягається як 20 літня молодиця, хоча має обвислі сідниці, зморшки і інші проблеми цього типу. Тут однією косметикою не обійтися - тут і треба пластика!)))А нам треба щось "таке, таке, таке....". Сам не знаю яке. На перший погляд в продаж клубу я не вірю, але без цього фактору істотних змін я не очікую. Під істотними змінами я маю на увазі все починаючи від ДЮСШ, закінчуючи клубною карткою, якої у нас, якщо я не помиляюсь ще нема . Щоб ти приходив не на Ряд такий то, місце таке то, а приходив на іменне сидіннячко типу " Януш Леон". Всі ці дрібниці вирішують все. А зараз у нас тільки намічається зміна керманича. Це може дати результат, може дати чемпіонство - але воно не дасть щось більше...А потрібно так не багато. Головний аспект, про які всі, і навіть я забуваю, щоб цей умовний продаж не нашкодив нам. А то, можемо не цінувати - не знаючи що нас чекає)Хоча я впевнений, що боятися змін не варто. Адже боятися взагалі безглуздо. То ж нині чекаю нового головного тренера, а далі як буде видно. Головне спробувати поміняти філософію в головах наших гравців. А далі справа техніки.

Комментарии (24)
Ну шо. Отлично все сформулировано. Добавить нечего
Хороший блог, Дима. Добавлю только, что люди со временем привыкают ко всему. Мое мнение таково, что неправильно привыкать к неудачам. Особенно если неудачи входят в систему. Здесь, конечно, можно сидеть и рассуждать почему и как... Только факт есть факт и кому (болельщику) нужно это знать, - почему и как... Болельщик хочет побед.
Dejmon, Згоден. Ще хочеться змістовної гри. )А чекати часом набридає
adminНу шо. Отлично все сформулировано. Добавить нечего
Добавить нечего.
Бонус к блогу ))
Да, надо что-то менять.
Dejmon, Сидаш тебя за "жидов" забанил :grin:
d.homer, а Сидаш також був у дуріка колись?)Чи не?
fcdimati11, такие доисторические времена я уже не помню. Разве что на Стене писал, от нее ОБСИЛФ, например, откололся.
d.homerfcdimati11, такие доисторические времена я уже не помню. Разве что на Стене писал, от нее ОБСИЛФ, например, откололся.
о це мабуть і справді було давно, якщо взагалі було!))
d.homerDejmon, Сидаш тебя за "жидов" забанил <img width=" src="/smiles/grin.gif" height="20" width="20">
Ну, ГЭС на "евреев" переправил, а этот забанил... Может, и прав. Мне как-то по барабану. Я все равно там чаще как раз в месяц не пишу :)
dynamo.kiev.ua/user/THEBEST1990/108683.html пацаны решают вопросы ))))))))
Поручик Воландdynamo.kiev.ua/user/THEBEST1990/108683.html пацаны решают вопросы ))))))))
А вдруг Бадр выйдет и дубль положит?))))
Да, заявить на один матч, дать сыграть пару минут, а потом заявить обратно в Динамо-2, доигрывать год по контракту.
d.homer, Судя как Валяев бегает по клубам, можно было заявить и отъзаявить до 31 августа без проблем
admin, так это не прощальный матч бы вышел. Лучше всего товарняк со сборной Марокко летом 2013. У Бадра ведь в июне 2013 контракт заканчивается.
Погнав я на футбол, всім удачі!) З приводу лінка який кинув Воланд - я прочитав))Я не впевнений, що під ніком "шурік" на сайті дк от шуріка, завжди сидить Саша Попов)))а тут поговорити з кимось)
d.homerfcdimati11, такие доисторические времена я уже не помню. Разве что на Стене писал, от нее ОБСИЛФ, например, откололся.
ОБСИЛФ откололся раньше. Попов пытался спасти контент и с этой целью придумал курилку. А Сидаш запустил свой клон несколько позже. До этого был заурядным (по тем временам) стеночником. Это щас он кумир. Для незрелых личностей.
до сих пор помню новостную ленту Сидаша. Тупо СКРИНАМИ херячил поповскими. ))))
Поручик Воланд
d.homerfcdimati11, такие доисторические времена я уже не помню. Разве что на Стене писал, от нее ОБСИЛФ, например, откололся.
ОБСИЛФ откололся раньше. Попов пытался спасти контент и с этой целью придумал курилку. А Сидаш запустил свой клон несколько позже. До этого был заурядным (по тем временам) стеночником. Это щас он кумир. Для незрелых личностей.
як давно це було? так просто цікаво?
fcdimati11, лет 10 назад.
Димка, милый Димка!:) Привет! Я чуть позже тебе напишу. Я уже прочла.
mariyakiev7, Привіт) добренько!)
Привет, Димка! Я почитала чуточку и тут и не тут ..Сколько дерьма вылили на Шеву! Сколько! Господи, кем надо быть ... Я, хочу написать по теме твоего блога, но...никак не могу. Мне сейчас ...Мамочка, как мне противно все! Господи! Как Противно!
mariyakiev7, Марія завоювати любов вболівальників складно, а перекреслити все в один момент набагато простіше!)
Добавить комментарий
от имени