Цитата дня

РОМАН ЗОЗУЛЯ

Недоумки попали в жилой дом в центре Днепра, а эти п####ы будут говорить в своих новостях, что там жили генералы НАТО, или в спальне прятали Пэтриот. Нация рабов все схавает

Главная / Блоги / Прогноз на друге коло чемпіонату України для "Динамо" Блохіна.
23.02.2013, 17:53

Всім доброго вечора, шановні добродії!!!Черговий раз наступає розчарування після матчів Динамо на євро арені. Від чого це важко сказати. Чи то самі гравці дійсно не відповідають рівню такого клуба як Динамо, чи то тренери слабкі. Я думаю, що все в купі. Але відійдемо від справ минулих,і перейдемо  до справ майбутніх. Спробую спрогнозувати результативність та набір залікових балів для Динамо в другій половині чемпіонату України, від результатів яких буде прямо залежати доля нинішнього тренерського штабу та головного тренера. 

Кривбас .Якщо вірити календарю, то свою боротьбу за бронзу ми починаємо матчем з Кривбасом. Грати будемо вдома, це має зіграти нам на руку. Багато буде залежати від того чи придбаємо ми все таки гравця в атакувальну лінію.Хоча в матчі з такими суперниками можна виїжджати і на старому ресурсі. Я скажу відверто і про Бордо так думав. А сталося те, що сталося. Чесно кажучи я не слідкував сильно як Кривбас готується до другої частини чемпіонату, тому на 100 відсоткову точність прогнозу не претендую.На даний момент Кривбас займає 12 місце в турнірній таблиці чемпіонату. Для Динамо Блохіна це хороший шанс ввійти в весну з перемоги. Думаю 3:1, чи то 2:0 на нашу користь. Тобто три очки в нашій віртуальній скарбниці ми маємо.  

Волинь.Йдемо далі. Десятого березня ми їдемо до Волині. Думаю там будуть певні проблеми у нашої команди.Волинь йде доволі непогано, займаючи сьоме місце в чемпіонаті. Думаю волиняк ми все ж переможемо, але мінімально. 0:1, 1:2. Не виключаю і втрату залікових балів. Тобто мирова нічия. Але вірю в перемогу. Тобто наша віртуальна скарбничка поповнилася ще трьома очками!!

Ворскла. На перший погляд з Ворсклою проблем бути не має. Граємо все таки дома і це додає впевненості. Але я так не вважаю. Здається мені ворсклята будуть з нами боротися до кінця. Все буде залежати від функціональної готовності наших гравців. Але слабка реалізація моментів дасть про себе знати. То ж думаю 1:0 на користь Динамо. Судді допоможуть..Але матч буде тяжким. Знову таки не виключаю нічиєї, але вірю в перемогу. Тож ще плюс три залікових пункти.
 
Чорноморець. З моряками ми будемо грати після двох матчів збірної. Хоч буде виправдання в разі втрати очків. Роман Григорчук побудував конкурентно спроможну команду, яка знаходиться в євро зоні.Чорноморець гарно підсилився. Хто такий Шацьких я думаю не варто розповідати. Він тут і може зіграти ключову роль. Динамо як раз і не вистачає такого футболіста як Макс. Думаю Чорноморець нас переможе 2:1. Тільки не хочеться, щоб для одеситів ця перемога стала більшим чим є насправді.Тобто, щоб вони не поплили на радості. Скрабничка без змін.
 
А далі починається саме цікаве..
 
Шахтар. Ну, що тут говорити??Гірники відверто сильніші думаю 0:3 на їхню користь і крапка.Далі будуть упиратися
 
Карпати які вирішують свої турнірні задачі, їм важливо залишитися в Чемпіонаті...Але думаю ми все таки ми їх розірвемо, адже вони побіжуть в атаку. 1:4 на користь киян.
 
Зоря. Ну тут промовчу. Три бали в нашій кишені.Йдемо далі.
 
Дніпро. Думаю президенти клубів домовляться про нічию 2:2.
 
Металіст буде рвати. Там є кому забивати і думаю вони нас все ж переможуть 3:2. Хоча матч буде проходити в боротьбі.
 
Іллічівець. Проблемна команда.Займають 9 місце, а від шостого їх відділяють всього лиш чотири очки. Але нашої сили дня них вистачить, три  очки наші. Перемога з розгромним рахунком. Ярмоленко постарається.
 
Таврія. Ну думаю, Романович нам допоможе, якщо буде потрібно. Взагалі Таврію останнім часом не варто розглядати як серйозну команду. Занадто багато там проблем та конфліктів. Тож знову таки розгром..Наша копілочка поповнюється.
 
Металург З. Металурги все попрощалися з УПЛ..Думаю їх перемагати варто, і завершувати чемпіонат на мажорній ноті. Тож 5:0 буде в самий раз.
Тепер рахуємо, я нарахував 19 залікових пунктів. Якщо не правильно порахував поправте мене. Звісно, можу помилятися. Але, це ж не привід мовчати???Роблячи прогноз знаю, що ризикую буде названим дилетантом)Мене це не лякає. Мене лякає інше, чи вистачить нам цих 19 віртуальних балів для другого місця та срібних медалей??Відповісти тяжко, залишається тільки чекати.
 
П.С. мій прогноз 3 місце у Динамо, 2 у Дніпра.Металіст же буде 4 командою чемпіонату.
Комментарии (151)
UnToxin
adminUnToxin, Жаль я так и не услышал о новых аргументах. Даже для тебя.
Да, не выйдет из тебя учителя.. Даже физрука )
Из меня выходит даже прокурор. Загоняю вопросами до полной сознанки подозреваемого. Естественно не публичной. Для этого надо иметь особую внутреннюю силу, чтобы признать, что запутался.Не многим дано.
Добавить комментарий
от имени