Цитата дня

ДАРИО СРНА

Украинский язык похож на хорватский. Я говорю на советском языке, потому что его лучше знаю.. Считаю, что патриотизм не нужно измерять тем, на каком языке ты говоришь

Главная / Новости / Чемпионат Украины / В Новограде-Волынском состоялся финал Кубка "Героев Небесной сотни"
01.07.2014, 20:03

Фінальний матч Кубку Героїв Небесної сотні відбувся 28 червня 2014 року і, безумовно, саме ця подія стала головною у мереживі заходів, які  влаштовувались до Дня Конституції України.

Стосовно  проведеного у Новограді-Волинському фіналу Кубка «Небесної сотні», то можна сказати, що на прекрасному газоні новоград-волинського стадіону «Авангард» пройшов гарний, напружений і чесний футбольний поєдинок між давніми суперниками. У фіналі зустрічались СК «Легіон» із Житомира та один із «грандів» футбольної Житомирщини – ФК «Коростень».

Церемонія відкриття, так само як і процес нагородження учасників фінального поєдинку, пройшли у Новограді-Волинському  цікаво, гарно і напрочуд щиро та урочисто. Невеличка доповідь голови ЖОФФ Олександра Коцюбко завершилася вшанування героїв Небесної сотні, коли весь стадіон мовчки слухав мелодію «Пливе кача». Затим у живому виконанні прозвучав Гімн України і учасники фіналу розпочали вирішальний двобій за головний футбольний трофей Житомирщини. Напрочуд гарна,суто футбольна погода, сприяла того дня як футболістам, які вийшли визначати володаря Кубка Небесної сотні, так і глядачам, які прийшли в очікуванні на цікавий футбольний поєдинок.

Гра завершилася із рахунком 4:0 iпершими володарями Кубку героїв Небесної сотні на Житомирщині стала команда ФК «Коростень».

За словами присутнього на матчі мера Коростеня Володимира Москаленка, його земляки зуміли впевнено перемогти за рахунок «древлянської непоступливості та притаманної коростенським спортсменам волі до перемоги». Важко не погодитися зі словами міського голови м. Коростеня, оскільки його присутність, як Почесного президента клубу, додала гравцям додаткового «драйву» і бажання не поступитись. На боці ФК «Коростень» була прихильність чималої когорти вболівальників, які дуже активно підтримували своїх земляків. І хоча житомирська делегація вболівальників чисельно не поступалася «древлянському десанту», все ж таки і у цьому компоненті фінального матчу коростенці виглядали переконливіше.

Нагороджували  учасників фіналу та переможців розіграшу Кубка Небесної сотні представники від обласної влади, а також керівники Житомирської обласної федерації футболу. Перший заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Арешонков привітав переможців та вручив прекрасний футбольний приз – просто таки грандіозний, майже метрової висоти Кубок героїв Небесної сотні. Привітали учасників фінального поєдинку і директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної держадміністрації Світлана Гресь і заступник Новоград-Волинського міського голови Сергій Колотов.

Подякував за перемогу своїм гравцям коростенський міський голова Володимир Москаленко, який відзначив також прекрасно організоване ЖОФФ та владою Новограда-Волинського футбольне свято. Свято й насправді виявилося вдалим, гарним , патріотичним і, безумовно потрібним для громади всієї Житомирщини.

Віктор Радчук

Добавить комментарий
от имени