Цитата дня

РОМАН ЗОЗУЛЯ

Недоумки попали в жилой дом в центре Днепра, а эти п####ы будут говорить в своих новостях, что там жили генералы НАТО, или в спальне прятали Пэтриот. Нация рабов все схавает

Главная / Новости / Международные / Украина сыграет с Молдовой
26.08.2014, 20:51

Національна збірна команда України проведе товариський матч із командою Молдови. Спаринг відбудеться 3 вересня на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві о 20:00.

Українська збірна проведе товариську зустріч зі збірною Молдови замість запланованого контрольного поєдинку із командою Парагваю, яка в останню мить відмовилася проводити матч на території України. Федерація футболу Парагваю висловила стурбованість ситуацією в нашій країні, у результаті чого було запропоновано провести гру на нейтральній території.

Зазначимо, що збірна Парагваю може стати спаринг-партнером української команди у матчі, який заплановано провести 18 листопада.

Нагадаємо, вже 8 вересня команда Михайла Фоменка матчем зі збірною Словаччини стартуватиме у кваліфікаційному циклі чемпіонату Європи 2016 року. Головний тренер національної команди вже оголосив список із 28 гравців, викликаних для підготовки та участі у вересневих матчах збірної.

Вболівальники, які вже придбали квитки на товариський матч Україна – Парагвай, зможуть скористатися ними для перегляду спарингу між збірними України та Молдови.

ffu.org.ua

Добавить комментарий
от имени