Цитата дня

ВИКТОР ЛЕОНЕНКО

Играть можно со всеми, хоть мы очень часто и выигрываем случайно. От нашей сборной я жду качества. Если будет качество, будут и победы.

Главная / Блоги / Об'єднаний кубок Російської федерації та України.. Від мрії до реальності.
01.10.2012, 22:16

Всім доброго часу доби, шановне товариство. Всі вже відійшли від розмов про перспективи і шанси на життя об'єднаного чемпіонату чи то кубку України та Росії. А мені на даний момент ця тема здається цікавою. І нехай я зможу почути в свою сторону зауваження, що ця тема вже не цікава. Якраз навпаки, при нинішніх розкладах дану думку варто ще раз обговорити. Деякий період часу, я був категорично проти даного кубку. Вважаючи це порнографією, змовою проти українського футболу, намаганнями вбити український чемпіонат, травмувати всіх українських гравців та стерти з лицю землі наш "перспективний, вічно молодий та прагнучий до розвитку" чемпіонат. Мені здавалося, що це приведе до деградації, розколу та масового провалу, від якого всі будуть довго відходити.. Але пройшло трішки часу.Я подивився на "ріст" нашого чемпіонату, на розвиток українських гравців і дійшов до однозначного висновку. Об'єднаний кубок України та Російської федерації має право на існування.

Я скажу більше він просто необхідний. Так само як і відміна ліміту на легіонерів. Адже тільки в конкурентній боротьбі, можна досягти серйозних результатів, виростити хороших футболістів. А не ставити гравця тільки через правильність його паспорта. Зараз мені абсолютно все одно скільки українців буде з'являтися в складі Динамо.Всі мають бути рівними. І легіонери і українці. Повернемося до об'єднаного кубку. Чим це може бути цікаво. Я як людина молода та прогресивна не маю ностальгії за Радянським союзом та його чемпіонатом, бо ті часи в мене було інше кармічне життя, і я не цікавився футболом, і був взагалі на іншій стороні світу. Тож про ностальгію за чимось тут говорити не доводиться.Давно хочу відвідати Росію, ну як давно тижні зо три вже як хочу.Кубок може стати гарним приводом для цього.Якщо серйозно, то даний хід конемо може дати безліч плюсів.

Один із них фінансова сторона. Продаж квитків, прав на трансляцію, плюс щорічний внесок з клубів учасників, який буде додаватися до призового фонду від спонсорів, та зацікавлених людей. Це тільки одна сторона. Інша сторона це досвід. Кубок можна проводити як і в зимовий період так і в літній. Як один раз в рік так і через кожних два роки. Це образно. Взяти за основу елементи проведення Чемпіонату Світу та Європи і по аналогії щось думати. Тільки з клубами а не збірними))Тобто через певний проміжок часу розігрувати даний кубок. Мені здається це може перерости в серйозний турнір. Наприклад беремо певну кількість клубів з Росії та України. Членський внесок скажімо два мільйони євро.Грати відразу ж плейофф. Зробити часково сліпий жереп. Щоб на першому етапі російський клуб обовязково грав з українським Що основне, я привів дещо неточний регламент та схему проведення турніру. Впевнений що якщо футбольні чини дійдуть до цього, то спеціально навчені люди продумають всі деталі проведення краще за мене.Цю тему на варто відкладати в сейф та закривати.

Потрібно щоб її хтось знову почав розвивати. А то минулі рази далі чим до розмов не дійшло. Що ж основне, що Кубок буде справжнім. Підігрівати все це буде складні відношення росіян та українців. Принциповість деяких матчів...Я впевнений можна буде здобути нові класичні матчі..Аля Барса:Реал!)) Як відомо мрії мають здатність здійснюватися. Тож варто чекати цікавого нововведення. Якщо ніхто не спробує, то не дізнається як воно могло б бути... П.С, Що основне, кубок варто проводити під патронатом IFEF!!)

Комментарии (156)
admin, http://ticketing.nsc-olimpiyskiy.com.ua/webticket/demand/zonesList?companyid=1&calid=75&seatid=3&seatscheme_id=1 чого ж ?)ти подивися купляє народ квитки
fcdimati11admin, http://ticketing.nsc-olimpiyskiy.com.ua/webticket/demand/zonesList?companyid=1&calid=75&seatid=3&seatscheme_id=1 чого ж ?)ти подивися купляє народ квитки
ОЙ))) Я не думал. что все так тухло)))))))))) Оказывается основная масса билетов по 10 и 20 гривен)))))))) Позор
Мясо опять в концовке влетело )) Чувствую, зимой вернут Карпина )
Поручик ВоландМясо опять в концовке влетело )) Чувствую, зимой вернут Карпина )
На 78 минуте поставил 60 баксов, что Селтик не проиграет. 10 прилипло)))
Приятно, конечно, что мясо пролетело, но игра обнадеживает. В Барселоне играли хорошо, против Селтика уверенный камбэк до удаления. К тому же Спартак после подляны со стороны Газпрома, Керимова и Гинера по поводу уменьшения лимита снова начал перестройку, затарившись легами. Если ничего экстраординарного не случится, то свынота хлопнет на выезде скоттов и продолжит играть в ЛЕ.
http://dynamo.kiev.ua/user/shuler/118305.html#comment-2136266 Вот об этом я и говорил)))) Им и 10 гривен дорого)))
Добавить комментарий
от имени