Цитата дня

ВИКТОР ЛЕОНЕНКО

Играть можно со всеми, хоть мы очень часто и выигрываем случайно. От нашей сборной я жду качества. Если будет качество, будут и победы.

Главная / Блоги / Новий головний тренер Динамо.
15.07.2012, 22:38

Дивлячись на нинішню гру "Динамо" , я згадую перший матч, який я відвідав дуже давно. Грали дві команди, на чемпіонат чи то міста чи  то району. Сталь: а другу команду не згадаю!)При чому грали юнаки!. А нинішній тренер Динамо, нагадує мені одного з тренерів "Сталі". У якого зараз проблеми з головою, та здоров'ям, і він  постійно справляє свою нужду в маршрутці.   Зараз для "Динамо" - самий реальний шанс втриматися на плаву, щось змінити на краще - це новий головний тренер. Про продаж клубу я мови не веду, це з опери нереального, чи то ба неймовірного. Тому спробую висловити своє бачення кандидатів на пост головного тренера "Динамо".   Скажу банальність - але нам потрібен сильний тренер, сильний з точки зору психічної. Я сказав би нам потрібен тиран. Таких тренерів не так і багато. Другий головний момент, цей тренер повинен бути незалежним від пана Суркіса. Це головне - його незалежність...Ну і звісно професійні якості. Тактична грамотність, і вся ця кухня.   Для того, щоб бачити, яка роботу потрібно зробити новому тренеру, треба розібратися, з яким матеріалом він буде працювати.

Воротарська позиція. Тут не все так однозначно. Сашо - безперечно кращий кіпер України, але як проходить реабілітація, і що там насправді - сказати важко. Все ж сподіваюсь, що він відновиться, набере свої оптимальні кондиції, і буде боротися за місце в основі. Такий гравець на полі - завжди плюс. Чого вартий один його досвід. Далі заміна в нього, не те що достойна, але все ж є. З пари Бойко: Коваль - я віддаю перевагу Дену Бойку. Можливо тому, що знайомий з його батьком) Жартую звісно. Бойко, як воротар мені подобається більше, заслужив хлопець шанс. Коваль - все в його руках, хай працює - в любому випадку, новий тренер буде вирішувати, він бореться за результат, і відповідає за нього.
 
Захист. Тут все якось  неоднозначно. В нас є Бетао - явно плюс. Є Хачеріді - зрозуміти, що це важко. То плюс, то мінус. З таким гравцем, та його психікою кожен раз боїшся за результат, і що йому стукне в голову сьогодні. Даніло Сілва - явно плюс. Частіше б до атак підключався. Попов - це трагедія. Тільки язиком теліпає. Далі розбирати не варто, псувати собі нерви, я не хочу.
 
Пів-захисна ланка команди. Тут у нас стає все цікавіше. Гармаш, Велозу, Кранчар, Вукоєвич , Гусєв - явно плюс. Два серйозних гравця було придбано, дай Бог щоб заграли. Є і мінуси - Нінкович - пора міняти клуб. Ярмола, напевно думками вже в Мілані. Його рівень всі бачили вчора. Навіть Металургу не осмілився забити..
 
Напад. Тут все важко. Хоча купили одного новачка, важко про нього щось сказати. Я все ж сподіваюсь на Мілєвського, та на відродження Кравця. ідейе - це не те.
 
Як бачимо, проблеми є, працювати з цим матеріалом можна. Варто щось міняти. Далі, на кого паде вибір Суркіса, сказати важко.якихось конкретних прізвищ я назвати не берусь.  Мої кандидати наших тренерів це: Ковалець, пізніше можливо Лужний. Варто подивитися за ним в Таврії. Але скільки часу в нас, як ви знаєте...То ж, Суркісам вже зараз варто моніторити ситуацію з заміною тренера. Виходити на якісь контакти, скласти попередній список. А то з таким тренером, плакало наше чемпіонство, плакали наші Єврокубки. 
 
На завершення скажу. Не варто переоцінювати свої можливості. Варто реально оцінювати ситуацію в нашому клубі. Не кожен європейський тренер горить бажанням їхати до України на заробітки. То ж я реально оцінюю ситуацію, і чекаю нашого тренера - можливо тренера на перспективу.  Далі, щось говорити не так і просто - то ж у Суркіса всі карти в руках. Головне знову не пролетіти.
Комментарии (28)
Тренер-тиран это прошлый век. Сейчас такие методы не прокатят. Тренер должен быть логичен в своих поступках и хороший психолог.
Для чого ще один Газзаєв? )))
admin, Всі забули, я говорю "образами" ))) потрібний просто сильний тренер. Сильний духом. Одної грамотності і розуміння футболу не вистачить. потрібна залізна рука. Жорсткий тренер, як би.
fcdimati11admin, Всі забули, я говорю "образами" ))) потрібний просто сильний тренер. Сильний духом. Одної грамотності і розуміння футболу не вистачить. потрібна залізна рука. Жорсткий тренер, як би.
Ну вот Магат жесткий. Но этот товарищ точно не нужен уже никому. Ничего веселого в Вольфсбурге не будет и в этом сезоне
ДостоевскийДля чого ще один Газзаєв? )))
ні в якому разі не Газаєв. Просто тільки сильний тренер зможе, не прогинатися під Сурка, і будувати перш за все команду!)
admin, Як один з варіантів. Взагалі мій вибір впав на Ковальця. Хоча він і не жорсткий, щось в ньому є.
Привет!:) О-Да!:) Я посмотрела только сейчас результат Шахтера и чуточку почитала и - О-Го! Знаешь, я думаю - 1 - тренер должен быть интеллектуалом - умен - амбициозен - знать чего хочет сам добиться - только не бла-бла-бла:) - не декларировать - А Чувствовать! Понимаешь, Димка - Внутри! Это - Важно! А еще, я так хочу, еще, ну + что я уже сказала - чтобы Этот новый Владелец и Тренер - я просто знаешь владельца тоже хочу поменять!:) - Очень! Так, Да! Вот - они пусть будут Романтиками! Ведь пусть чуточку-чуточку - но! это так классно и я думаю - романтики всегда-всегда больше Выигрывают для себя и людей!:) - чем прагматики. Только-только, пойми, пожалуйста, правильно - Все-все в гармонии должно быть. И Новые Владелец и Тренер - Я очень Верю - должны быть гармоничны - чтобы вот это чувство...Знаешь - Это - мое! Пойми только правильно - пожалуйста!:)
mariyakiev7, Марі, а як я хочу нового власника)))Ти правду пишеш, мені так здається. Я також вірю)Але.."Вера как стакан с водой.В детстве этот стакан полон, но проходить время, стакан растет, и вода покрывает лишь дно." )
fcdimati11mariyakiev7, Марі, а як я хочу нового власника)))Ти правду пишеш, мені так здається. Я також вірю)Але.."Вера как стакан с водой.В детстве этот стакан полон, но проходить время, стакан растет, и вода покрывает лишь дно." )
Нет. Димка-Нет! Я - Верю! Я тебе правду говорю! Я - Верю! И мне все равно - что будут думать! Я глупая - не глупая - мне все равно! Я - Верю! И я думаю - что ДК обязательно Поднимется! Не может так быть - понимаешь! - не может так быть все-все время. Одно болото. В душе - голове - поступках. Там у них - болото - черное-черное- и мне противно! Очень! Ой, прости. И знаешь - не надо больше тюнинга! Не хочу! И господин Семин - пусть - пусть будет! И может тогда - все это болото уйдет - как злая плохая картинка из нашей жизни...Ведь так бывает. Я-Верю!
mariyakiev7, В тебе чиста душа Марія. Я також вірю. Але сили вірити і чекати іноді не вистачає. Жити минулим, не варіант, адже жити варто рухаючись уперед. Вірити я буду завжди, цього в мене не забереш, в тебе мабуть також. Хай допомагає нам Бог!
fcdimati11, У Марии чистое все. Поверь мне))
adminfcdimati11, У Марии чистое все. Поверь мне))
admin, ох ти "злодей" не опошляй _) я надіюсь в тебе також, все чисте?):blush2:
fcdimati11
adminfcdimati11, У Марии чистое все. Поверь мне))
admin, ох ти "злодей" не опошляй _) я надіюсь в тебе також, все чисте?)<img width=" src="/smiles/blush2.gif">
Кое-где есть пыль
http://www.dynamomania.com/posts/175599-dinamo-kiev-metallurg-d-1-0-reyting-poleznosti-igrokov-eks-kpd - подсчет КПД в матче ФК Двойная премия Суркиса - Метадон-
d.homerhttp://www.dynamomania.com/posts/175599-dinamo-kiev-metallurg-d-1-0-reyting-poleznosti-igrokov-eks-kpd - подсчет КПД в матче ФК Двойная премия Суркиса - Метадон-
Интересно
Я только не очень понял его градацию. Он сам определяет на сколько сэйв или передача очков тянет? Что значит о 1 до 10?
admin, да, поэтому лучше смотреть сам подсчет, а не итоговые баллы.
d.homerhttp://www.dynamomania.com/posts/175599-dinamo-kiev-metallurg-d-1-0-reyting-poleznosti-igrokov-eks-kpd - подсчет КПД в матче ФК Двойная премия Суркиса - Метадон-
Вполне возможно Вуко перенапрягся в виду возможной конкуренции.. Очень жаль будет если снизит свой уровень..
d.homerhttp://www.dynamomania.com/posts/175599-dinamo-kiev-metallurg-d-1-0-reyting-poleznosti-igrokov-eks-kpd - подсчет КПД в матче ФК Двойная премия Суркиса - Метадон-
Это все очень и очень субъективно
В любом случае статистику надо смотреть только как подтверждение того, что есть на поле. Передача передаче рознь и потеря потере тоже.
Торкеш нынче в образе Маши? )) Подождем полнолуния...
Шалом, Дмитрусь!
Поручик ВоландТоркеш нынче в образе Маши? )) Подождем полнолуния...
Нет. Старуха на такое не способна. Она воин.
admin, она не только воин, а еще и актриса. И женщина. И шизофреничка. Жизнь, игра, болезнь - все смешалось в кучу... Субличность Маши - ее любимое чадо ИМХО. Слишком много вложено в эту ипостась. Ведь дурочку играть непросто... Маша - это самая сильная роль Торкеш в футбольном уа-нете.
Моисей 40 лет оболванивал евреев в синайском турпоходе, а Торкеш уже который год водит за нос юзеров))))) впрочем, смысл проекта "Мариякиев7" мне не ясен. Ведь умную старуху явно бесит, когда на нее реагируют как на дуру. Но это, видимо, издержки производства.
Поручик Воланд, Уверен, что на такое перевоплощение не способна.
Я тут згоден з адміном. Що людині робити нічого?)Та й Торкеш)))не не варіант
"Зараз для "Динамо" - самий реальний шанс втриматися на плаву, щось змінити на краще - це новий головний тренер. Про продаж клубу я мови не веду, це з опери нереального, чи то ба неймовірного. Тому спробую висловити своє бачення кандидатів на пост головного тренера "Динамо". Скажу банальність - але нам потрібен сильний тренер, сильний з точки зору психічної. Я сказав би нам потрібен тиран". Согласен.
Добавить комментарий
от имени