Цитата дня

ИГОРЬ ХУДОБЯК

Если бы знал и хорошо учил историю, то никогда бы не поехал в Россию. Сейчас сожалею, что был в "Ростове"

Главная / Блоги / Як грати в покер онлайн
24.10.2022, 17:52

Як грати в покер онлайн

Поки ви використовуєте телевізійну програму вдома з комфортом, ви, напевно, помітили одну-дві реклами покеру на українському телебаченні. Особливо на спортивних каналах реклама від PartyPoker, Pokerstars або EverestPoker час від часу показана в прайм -тайм. Однак для багатьох глядачів гра в покер (особливо своєрідний Техас Холдхем) все ще є закритою книгою. Якщо вас цікавить покер і хочете дізнатися більше про гру, наступний невеликий путівник допоможе вам.

 

⦁ У покерних залах варіанти гри зазвичай пропонуються за принципом стад, Dro або Flop. Найпопулярніші ігри: Texas Hold 'Em, Seven & Five -Top стада, Omha Hai, Omaha Hai/Lowe та Unde. Домашні ігри характеризуються дуже великою кількістю різних варіантів, деякі з яких можуть сильно відрізнятися від звичайних варіантів, так що у непрофесії часто виникають проблеми з визнанням того, чи є ця гра в покер. В даний час Texas Holdem є найпопулярнішою різноманітністю покеру у світі. Тим часом покер зайняв сильне місце в нашому медіа -просторі і є невід'ємною частиною програм деяких телевізійних каналів. За словами знаменитого коментатора покеру, ви можете дізнатися гру та правила за хвилину, але все ваше життя недостатньо, щоб ідеально освоїти гру в покер.
 
Інтернет-покер
 
Інтернет-покер онлайн дозволяє гравцям грати в покер у комфортній, анонімній та безпечній атмосфері. Це дозволяє гравцям грати в покер 24/7, не залишаючи власного будинку. Справжні гроші, справжні ставки та справжні виграші надихають численних гравців у всьому світі. 
 
Покер-рум GGPoker UA
 
Такі відомі покер руми як GGPoker та інші пропонують гравцям можливість не тільки грати, а й вивчити покер та постійно розвивати набуті навички. Огляд руму GGPoker UA можна знайти на спеціалізованих веб-сайтах в інтернеті. Це допомагає гравцям у покер краще орієнтуватися у світі покеру та успішно грати. 
 
Гравці
 
Кількість гравців може змінюватись від двох гравців (відомих як HEDZ-AP) до десяти гравців у турнірах за тією ж столом (SNG). Кількість гравців на багатоголовному турнірі (MTT) практично не обмежується і залежить від інструкцій організатора турніру. У багатьох багатоголовних турнірах кілька тисяч гравців мають можливість брати участь. У турнірі за участю 10 гравців троє найкращих гравців поділяють весь призовий пул. Призовий фонд складається з BAI-In всіх гравців, які беруть участь у турнірі, тоді сума поділяється між першими 3 місцями відповідно до ключа розподілу. Зазвичай перший гравець отримує 50%, другий - 30% та третій - 20% призів.
 
Перша гра, крок за кроком
 
Уявіть, що ви хочете грати в онлайн-турнірі з 10 гравцями:
 
⦁ Після реєстрації на турнірі та оплаті BAI-In, гравцям буде призначено місця за столом.
 
⦁ Гра починається після визначення так званого "дилера" (позначене кнопкою "D"). Для визначення дилера вибирають один раз на початку гри (як правило, кожен гравець чується ігровою карткою, тоді старша карта займає місце дилера в першому колі торгівлі). Це також призводить до початкового положення маленької сліпої та великої сліпої (маленька сліпа - ліворуч від дилера, зліва від маленької сліпої - великої сліпої).
 
Комментарии (0)
Добавить комментарий
от имени