Цитата дня

АНДРЕЙ ШЕВЧЕНКО

Хочу поблагодарить ВСУ, которые дают нам возможность играть в футбол для нашей страны. У нас была стопроцентная вера в наших футболистов, в тренерский состав

Главная / Блоги / "Днепр" - "Интер", "Металлист" - "Трабзонспор", "Риу Ави" - "Динамо" Киев Онлайн
18.09.2014, 19:31

Смотрим старт наших клубов на групповом этапе Лиги Европы. Сначала увидим, что покажет  в Киеве "Днепр", который сразится с "Интером". Миланцы прилетели в Украину в отличном настроении, разгромив в выходные 7-0 "Сассуоло". Думается, что даже если Маццари ротирует немного состав "Интера", он победит. 

"Динамо" в Португалии сыграет с неожиданным лидером местной Премьер-лиги "Риу Ави". Правда сегодняшний соперник киевлян имеет 10 очков после 4 матчей, как и еще три клуба. Но по разнице мячей он первый. Здесь трудно что-то предсказать, но думается, что "Динамо" вряд ли ждет победа. Скорее всего ничья 1-1. 

"Металлист" во Львове примет "Трабзонспор", который чемпионат Турции начал с двух ничьих. Наверное, нашей победы не увидим мы и тут. Прогнозируется ничья 2-2. 

"Днепр" - "Интер" 0-1

"Днепр: 71. Бойко, 3. Мазух, 17. Стринич, 44. Федецкий, 23. Дуглас Силва, 7. Канкава, 18. Зозуля(Калинич 79), 20. Бруно Гама, 4. Кравченко С(Шахов 66, Лучкевич 74) 29. Ротань, 10. Коноплянка 

"Интер": 1. Ханданович С., 5. Жуан Жесус, 14. Кампаньяро, 22. Додо, 33. Д`Амброзио, 15. Видич, 13. Гуарин, 17. Кузманович(Освальдо 82), 88. Эрнанес(Жонатан 76), 90. М`Вила, 9. Икарди

"Металлист" - "Трабзонспор" 1-2

"Металлист": 29. Горяинов, 3. Вильягра, 77. Кобин, 6. Торсильери, 30. Папа Гуйе, 17. Пшеничных, 32. Красноперов, 10. Хавьер(Кулаков 90+3), 7. Болбат(Радченко 80), 14. Гоменюк, 50. Жажа(Ребенок 82)

"Трабзонспор": 1. Киврак, 21. Белькалем, 30. Пападопулос А., 61. Явру, 6. Меджани, 77. Низам, 9. Сефа Йылмаз, 38. Дурсун(Экиджи 71), 11. Констант, 28. Уорис(Эрдоган 82), 7. Кардосо(Ятабаре 58) 

"Риу Ави" - "Динамо" 0-3

"Риу Ави": 1. Кассио, 12. Лионн, 15. Пинту, 46. Марсело, 8. Тарантини, 10. Диего Лопес(Вакасо 77), 11. Брессан(Жебор 64), 20. Педру Морейра, 13. Боатенг, 17. Укра(Гонсалвес 81), 3. Жуано 

"Динамо": 1. Рыбка, 6. Драгович, 24. Вида, 26. Бурда(Селин 86), 16. Сидорчук(Велозу 67), 17. Рыбалка, 27. Макаренко Е., 90. Беланда, 10. Ярмоленко, 7. Ленс(Калитвинцев 79), 22. Кравец 

Комментарии (132)
Veint, Може хтось інший знає? )
Ясний СокiлVeint, Сексотів колишніх не буває. Це може підтвердити і сам АМ. По-іншому в СРСР пробитися на сцену, та ще щоб "Мелодія" видавала твої платівки було абсолютно нереально.
Цікаво. Тобто, всі співаки, платівки яких випускала "Мелодія", були сексотами? Як казав Антон Семёнович Шпак: "Закусывать надо")
Veint, Ти даремно смієшся. Подивися приміром історію групи Кіно , яка була популярнішими за Машину, і власне історію МВ, і особисто Макаревича. Перша платівка АМ вийшла в 1982 році. А ось Кіно випустили тільки вже при Горбачові. Ну,тоді вже всіх почали випускати. Переломним був 1986 рік. Можеш подивитися історію групи Аліса, так і інших. Висоцький, наприклад, ідол того часу, в СРСР не видавався. Він писав свої платівки у Франції, Ізраїлі,США. В СРСР,здається, була випущена одна платівка з піснями про війну. І все. Така річ як запис пластинок тоді була певним показником. Ну, як поплавок.
Ясний СокiлVeint, Ти даремно смієшся. Подивися приміром історію групи Кіно , яка була популярнішими за Машину, і власне історію МВ, і особисто Макаревича. Перша платівка АМ вийшла в 1982 році. А ось Кіно випустили тільки вже при Горбачові. Ну,тоді вже всіх почали випускати. Переломним був 1986 рік. Можеш подивитися історію групи Аліса, так і інших. Висоцький, наприклад, ідол того часу, в СРСР не видавався. Він писав свої платівки у Франції, Ізраїлі,США. В СРСР,здається, була випущена одна платівка з піснями про війну. І все. Така річ як запис пластинок тоді була певним показником. Ну, як поплавок.
Так і треба було казати, що ти маєшь на увазі андеграунд, рок-гурти та т.п. Тому що різні ВІА "Пламя", "Самоцветы" та Лещенко з Ротару видавались на "Мелодіі" оптом та в роздріб.
Поляки нас теж люблять, аж до крові в очах http://www.youtube.com/watch?v=PWeh1rW6ejc
Veint
Ясний СокiлVeint, Ти даремно смієшся. Подивися приміром історію групи Кіно , яка була популярнішими за Машину, і власне історію МВ, і особисто Макаревича. Перша платівка АМ вийшла в 1982 році. А ось Кіно випустили тільки вже при Горбачові. Ну,тоді вже всіх почали випускати. Переломним був 1986 рік. Можеш подивитися історію групи Аліса, так і інших. Висоцький, наприклад, ідол того часу, в СРСР не видавався. Він писав свої платівки у Франції, Ізраїлі,США. В СРСР,здається, була випущена одна платівка з піснями про війну. І все. Така річ як запис пластинок тоді була певним показником. Ну, як поплавок.
Так і треба було казати, що ти маєшь на увазі андеграунд, рок-гурти та т.п. Тому що різні ВІА "Пламя", "Самоцветы" та Лещенко з Ротару видавались на "Мелодіі" оптом та в роздріб.
Так я і говорив про рок-групи, і безпосередньо про Макаревича. МВ завжди проектувала себе в цьому жанрі.
Зараз це хіт №1 в Польщі. Ось так люди голосують за політику своїх політиків.
Ясний Сокiл, ебанько, иди застрелись, блядь.
Ясний СокiлЗараз це хіт №1 в Польщі. Ось так люди голосують за політику своїх політиків.
ты и по Польше спец?)))ржунимагу с долбойоба))
шикарный аэропорт в Сочи. Макеевское чудо должно оценить.
analiteg_android, Читай попередню сторінку. А в понеділок візьми дітей, і сходи в воєнкомат. Вони поплачуть ще раз в штани воєнкому, і тебе не візьмуть в армію. І не забудь подякувати своєму сусідові,що він зміг таким чином тебе відмазати від фронту. І сам не ображайся на сусіда. Тато не той хто зачав а той хто ростить. Бггг
analiteg_androidЯсний Сокiл, ебанько, иди застрелись, блядь.
Це повні імена твоїх дітей? Буду знати. Бггг
Ясний Сокiл
analiteg_androidЯсний Сокiл, ебанько, иди застрелись, блядь.
Це повні імена твоїх дітей? Буду знати. Бггг
это команда к действию. пиздуй выполнять.
Насчет военкомата- это ж тебя не берут в армию по причине твоей дебильности.
Березовець пише про повномасштабну війну через рік. Що скажете? Наглость Путина растет. Обещания войти в Варшаву, Бухарест, Ригу и Вильнюс это уже даже не бравада. Кремль действительно уверовал в возможность поиграться в мирового гегемона. Основания так думать ему регулярно подбрасывает инфантилизм европейской и американской элиты. Хотя еще раз акцентирую. Путин не маньяк. И попытается пройти ровно настолько, насколько ему позволят. Война в Украине не закончена. А всего лишь приостановлена. Это означает, что предоставленной передышкой нужно воспользоваться в своих интересах. Потому как Кремль останавливаться на достигнутом не намерен. Ему нужна вся Украина, или по крайней мере, большая ее часть. Я понимаю, что психологически трудно принять факт того, что уклониться от полномасштабной войны не получится. Но это правда. Жестокая правда. Война будет. Не факт, что в ближайшие месяцы. Может через год. Но будет. Другое дело, что остановить ее все-таки возможно. Начав перевооружение армии, подготовку к партизанской войне, т.е. показав реальное намерение сражаться за каждую пядь украинской земли и показав, что потери с российской стороны будут катастрофическими. Шанс небольшой, но он есть. А пока только от активности граждан, журналистов, экспертов, ответственности вменяемых политиков и трезвости немногих профессиональных командиров зависит, сможет ли Украина принять вызов, брошенный нам врагом и воспользуется ли страна временем, выторгованным у войны.
Gandalf, Брехня. Ніякого перемир'я немає і ніколи не було - міста здаються в строк, та строго за графіком. http://uapolitics.com/topic/13181-prosrali-peremogu/page-2. А до Дунаю вони дійдуть швидше ніж навіть я можу собі припустити. Їх перша мета - це Балкани.
Ясний Сокiл, от як твої слова можна сприймати серйозно? Ти прийшов сюди, позиціонуючи себе як крутого троля. Навіщо це тобі? Який умовивід з усього тобою сказаного,0? Навіщо ці пусті слова??
Gandalf, Чому ти так думаєш? Якщо людина має відмінну від багатьох точку зору то він троль? Дивний висновок. Або в чому я не правий? Приведи приклади тоді. Те,що росіяни можуть пройти Україну маршем - це навіть Тымчуку вже зрозуміло. Але головне це зрозуміло Порошенко. І він про це говорить. Тому,щоб не дратувати зайвий раз Путіна Порошенко здає міста кожен день. Шкода що інформація не відразу нам надходить. Воно і зрозуміло - війна.
Gandalf, Дуже шкода, що наше телебачення 23 роки нам брехало про слабкість російської армії, так і взагалі Росії. А насправді вона всі ці роки тільки що й робила,що озброювалася, і будувала нову армію. 23 трильйонів рублів там йде на оборонку. Це 10 наших бюджетів. Річних. Розумієш що це за цифри? До речі, багато Путіна з Гітлером порівнювали. Так от Гітлер з 1933 до 1937 року побудував найсильнішу армію Європи. У Путіна на це не 4-5 років було, а цілих 15. Подумай що вони могли за цей час зробити. У три рази більше! Наші батони виливали з золота, а вони виливали нові човни і літаки з ракетами. А зараз такі як Гелетей скаржаться на життя. А чого скаржитися йому? Адже він свої звання не зараз заробив, при Порошенко. А за що він їх заробив? За які битви? За гру в Світі Танків
Ясний Сокiл, перш за все, хочу сказати, що зазвичай люди спілкуються адекватно, при цьому не переходячи на особистості.В більшості випадків, ти все подаєш в жартівливій формі, що в даному випадку аж ніяк не умисно. Ти думаєш, що особливий і твої думки такі ж самі? Повір ,ні. І те, що Порошенко може перетворитися в Януковича номер 2, і те, що все не просто так. Більшість пропрезидентських депутатів в парламенті збільшують ризики. До цього все і йде. До збільшення ризиків. Все дуже дивно. Треба серйозно думати... Але ж, про це можна говорити з тим, хто налаштований адекватно і серйозно, а не з тим, хто намагається через призму жартів та обману принизити національну гідність і займається тим, що називається підміна понять, перекручування фактів і т.д. Ти береш вигідний тобі факт, іноді недостовірний і навкруги нього будуєш свої умовиводи, при цьому не чуючи нічого іншого. Ну чи принаймні роблячи вигляд. Можна сказати, що ти учасник війни. Інформаційної. І здається мені, ким би ти не був, ступив ти явно не на ту сторону.
І останнє. Американці 20 років будували свою ПРО. Іджіс. Побудували і поставили на деякі кораблі. Один з таких кораблів зайшов місяць тому в Чорне море. Пам'ятаєш? Росіяни підняли свій СУ-24 і вимкнули нах американське ПРО на кораблі. 10 разів літак зайшов на умовну атаку корабля, і потім спокійно пішов геть. Американці його на радарах не бачили. А коли літак відлетів на певну відстань, то на кораблі все захисту самі включилися. А це не просто випадок - це просто жах для двадцятирічної роботи. Значить і російські часу дарма не втрачали. А ще це означає, що і ракети їх можуть обходити цю нову ПРО. Ось тому вони і стали такими поступливими з Путіним, а не просто так. Тиждень тому росіяни повторили це в Чорному морі з канадським есмінцем. Тільки в цей раз підняли не тільки СУ але і Ан. Результат той же.
Gandalf, Дивись на того хто першим заговорив про родичів. У вас тут є один ненормальний, який і у Попова розумом не відрізнявся. А зараз він переходить на особистості і думає що це круто. Йому не треба переходити на особистості і ховатися за своїх дітей щоб в армію не забрали, а просити воєнкома щоб той в армію його відправив. На фронт.
Ясний СокiлGandalf, Дуже шкода, що наше телебачення 23 роки нам брехало про слабкість російської армії, так і взагалі Росії. А насправді вона всі ці роки тільки що й робила,що озброювалася, і будувала нову армію. 23 трильйонів рублів там йде на оборонку. Це 10 наших бюджетів. Річних. Розумієш що це за цифри? До речі, багато Путіна з Гітлером порівнювали. Так от Гітлер з 1933 до 1937 року побудував найсильнішу армію Європи. У Путіна на це не 4-5 років було, а цілих 15. Подумай що вони могли за цей час зробити. У три рази більше! Наші батони виливали з золота, а вони виливали нові човни і літаки з ракетами. А зараз такі як Гелетей скаржаться на життя. А чого скаржитися йому? Адже він свої звання не зараз заробив, при Порошенко. А за що він їх заробив? За які битви? За гру в Світі Танків
Телебачення бреше усюди, всі брешуть. Але, що зробити? Чи ти скажеш, що в рашці телебачення не брехало? Знаєш, чим ми, українці відрізняємося від росіян? У нас внутрішній директор від гівна!!! Ми можемо думати, на відміну від вати. Росіяни не встояли і прогнили, повірили в утопічні ідеї" новоросії" і "великої російської імперії". Та і Україна єдине, що пов'язує рашку з Європою. З цивілізованим світом. Без нас, вони просто нащадки спробуй розбери кого. Не знаючі свого минулого. Росіяни самі повірили в утопічну машину і сліпо слідують та вірять їй. В цьому їх біда..в душевній бідності. Найсильніша армія в світі не в Росії, якщо вже на те пішло. Корупція? Ахахахахахахахааххахахахаххахах)) знаєш, золоті батоги і в рашці є, але розміри там більші. Хоча вони не забували при цьому будувати імперію, користуючись спочатку воєнними трофеями, а потім вже залишками совку.
Gandalf, Хочеш серйозно поговорити? Давай. По суті Путін добився свого. Дивись, він не дав Україні вступити в НАТО, і не дав Україні вступити в Євросоюз. Про це він говорив ще 8 місяців тому. Перший спосіб - це Крим. НАТО не приймає країни у яких є спірні території з іншими країнами. А асоціацію з ЄС не підпишуть до ... кажуть, до 31 Грудня 2015 року. Про вступ в ЄС навіть мови не йде. Заявили,правда, що до 2019 нових членів точно не будет.Тогда в чому прикол всього того, що зробили на Україні? Для чого був Майдан? Відповідай мені. Тільки не кажи мені що ми когось там скинули і про олігархів. Як були олігархи так і залишилися. Ще й купу територій втратили. Якщо все це розкласти по поличках, то Україні завдали нищівної поразки з сухим рахунком. Всі. І США і Росія і Європа. Все тепер потирають руки і сміються. А Порошенко зараз у США пояснили що він їм і Україна взагалі нецікавий. У них зараз інші турботи. Які,до речі, їм знову зробили росіяни. Але це інша історія.
Корупція є і у них. Але у них є ресурси, гроші,сили. Порівнювати зараз Україну та Росію - це все одно що порівнювати Кравця і Мессі. І той і інший футболіст, але рівні у них незрівнянно різні. А армія у них зараз реально найсильніша в Європі. Це правда, яку навіть Тымчуки вже розуміють.
Ясний СокiлGandalf, Дивись на того хто першим заговорив про родичів. У вас тут є один ненормальний, який і у Попова розумом не відрізнявся. А зараз він переходить на особистості і думає що це круто. Йому не треба переходити на особистості і ховатися за своїх дітей щоб в армію не забрали, а просити воєнкома щоб той в армію його відправив. На фронт.
Я мав на увазі загальну картину. Хоча цей коментар цінний в тому плані, що ти сам себе ж і здав. Якщо ти раніше читав сайт Ш, то в 70 відсотках випадків, ти там був зареєстрований. Якщо ж ти прийшов на цей сайт, значить вірогідність того, що ти був активним дописувачем на Ш, зростає до 100 відсотків. Тепер можна припустити, що ти був тут і раніше, але в силу певних причин покинув сайт. Тому пора сказати самому, свій справжній нік та справжні наміри. Твоя риторика нагадує декілька людей, які були на цьому сайті, тому можна припустити хто ти. Якщо здогадки більшості врні, то вірити в справжність і щирість твоїх слів не розумно.
Gandalf
Ясний СокiлGandalf, Дивись на того хто першим заговорив про родичів. У вас тут є один ненормальний, який і у Попова розумом не відрізнявся. А зараз він переходить на особистості і думає що це круто. Йому не треба переходити на особистості і ховатися за своїх дітей щоб в армію не забрали, а просити воєнкома щоб той в армію його відправив. На фронт.
Я мав на увазі загальну картину. Хоча цей коментар цінний в тому плані, що ти сам себе ж і здав. Якщо ти раніше читав сайт Ш, то в 70 відсотках випадків, ти там був зареєстрований. Якщо ж ти прийшов на цей сайт, значить вірогідність того, що ти був активним дописувачем на Ш, зростає до 100 відсотків. Тепер можна припустити, що ти був тут і раніше, але в силу певних причин покинув сайт. Тому пора сказати самому, свій справжній нік та справжні наміри. Твоя риторика нагадує декілька людей, які були на цьому сайті, тому можна припустити хто ти. Якщо здогадки більшості врні, то вірити в справжність і щирість твоїх слів не розумно.
Я ніколи не писав у Попова, а читав деяких блогерів. От і все. А сюди я почав заходити набравши в гуглі ім'я одного з тих,кого забанили у Попова. Природно вас я теж читав. Але не завжди.
Gandalf, Ти віриш тільки перевіреним "нікам"? Смішно. Тут були люди,які говорили багато правильних речей. Але потім вони або ушили,або їх забанили. Я не стежив за цим. Зараз у вас всіх,на мій погляд, однобока думка. Це погано.
Ясний Сокiл, не правильно говорити " на Україні". Це груба помилка. Тепер по суті, настільки це можливо з тобою. Ніхто не плекав ілюзій, відносно вступу України до ЄС та НАТО. Та і вступ України до ЖС не стояв на порядку денному, принаймні для мене. І я поо це говорив, виступаючи проти вступу, проте за підписання асоціації. Розмови про НАТО популізм українських політиків, який не варто розглядати серйозно. Для чого був Майдан?та для того, аби ти жив у вільній країні. Аби в тебе не відбирали бізнес, аби Україна стала вільною. Але процес боротьби він довготривалий і тяжкий. Олігархи залишилися. І шо?)в Америці є також багаті люди, викоренити їх не реально. Треба просто створити однакові умови ведення бізнесу для всіх. І за це боровся майдан. Одним словом не опишеш, тут варто дисертацію писати.
Ясний Сокiл, і хто тут був з правильних?) які "ушли"?)
Ясний СокiлКорупція є і у них. Але у них є ресурси, гроші,сили. Порівнювати зараз Україну та Росію - це все одно що порівнювати Кравця і Мессі. І той і інший футболіст, але рівні у них незрівнянно різні. А армія у них зараз реально найсильніша в Європі. Це правда, яку навіть Тымчуки вже розуміють.
Ти не знайомий з правилами порівняння?) Україна має шанс змінити світовий розклад сил, зміни хід історії, а ти возвеличуєш Росію. Чи ти думаєш, ніхто не розуміє, який у неї ресурс? Які можливості? Всі розуміють. Ну не йти ж, не вішатися, не зустрічати їх з квітами і хлібом через це! Та і на кожну силу, знайдеться ще більша сила, і ті речі, які не залежать від людства.
Gandalf
Ясний СокiлКорупція є і у них. Але у них є ресурси, гроші,сили. Порівнювати зараз Україну та Росію - це все одно що порівнювати Кравця і Мессі. І той і інший футболіст, але рівні у них незрівнянно різні. А армія у них зараз реально найсильніша в Європі. Це правда, яку навіть Тымчуки вже розуміють.
Ти не знайомий з правилами порівняння?) Україна має шанс змінити світовий розклад сил, зміни хід історії, а ти возвеличуєш Росію. Чи ти думаєш, ніхто не розуміє, який у неї ресурс? Які можливості? Всі розуміють. Ну не йти ж, не вішатися, не зустрічати їх з квітами і хлібом через це! Та і на кожну силу, знайдеться ще більша сила, і ті речі, які не залежать від людства.
Україна вже вплинула на розклад світових сил, сама того не підозрюючи. Україна зробила величезну послугу Росії і особисто Путіну - тепер немає однополярного світу. Тепер світ став багатополярним. І цю послугу росіяни не забудуть. Я в цьому впевнений. Та i не звеличую я їх армію. Навіщо звеличувати те,що і так велике? Я кажу тільки факти. І не я ж винен що вони такі і є.
GandalfЯсний Сокiл, не правильно говорити " на Україні". Це груба помилка. Тепер по суті, настільки це можливо з тобою. Ніхто не плекав ілюзій, відносно вступу України до ЄС та НАТО. Та і вступ України до ЖС не стояв на порядку денному, принаймні для мене. І я поо це говорив, виступаючи проти вступу, проте за підписання асоціації. Розмови про НАТО популізм українських політиків, який не варто розглядати серйозно. Для чого був Майдан?та для того, аби ти жив у вільній країні. Аби в тебе не відбирали бізнес, аби Україна стала вільною. Але процес боротьби він довготривалий і тяжкий. Олігархи залишилися. І шо?)в Америці є також багаті люди, викоренити їх не реально. Треба просто створити однакові умови ведення бізнесу для всіх. І за це боровся майдан. Одним словом не опишеш, тут варто дисертацію писати.
У мене немає слів просто. Ти крутишся як вуж на сковорідці, намагаючись виправдати втрату територій та олігархів. Ти хочеш якось скрасити ганьбу всього що сталося ? Це кисла міна при поганій грі. І хто тоді більший раб? Зараз ти все валишь на популізм політиків, адже люди вірили в ЄС. І де це все? Немає не тільки ЄС - немає вже нічого. І скоро,коли завалиться економіка, то тоді ти сам вийдеш на новий Майдан. Але тоді вийдуть всі, і кінця війни не буде. Дуже шкода що найголовнішого ти не зрозумів з усього.
Добавить комментарий
от имени